Wat mogen wij voor u doen?

Neem geheel vrijblijvend contact op

Contact

Om het contactformulier te kunnen verzenden dient u akkoord te gaan met het privacy statement.

Privacybeleid
Informatie over persoonsgegevens
GAP Academy verwerkt gegevens over uw activiteiten op onze website. Deze gegevens geven ons informatie over het algemene gebruikersgedrag op onze website en stellen ons niet in staat om u persoonlijk te herkennen.

Persoonlijke gegevens verwerken we alleen wanneer u deze zelf invoert op onze website. Hieronder een overzicht van de gegevens die we mogelijk verwerken indien u deze zelf invoert in ons contactformulier dan wel wanneer u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief.

Voor- en/of achternaam
E-mailadres
Overige persoonsgegevens zoals bijvoorbeeld een telefoonnummer dat u naar ons verzend een bericht via ons contactformulier.
Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens
Wij hebben niet de intentie om gegevens te verzamelen die betrekking hebben op websitebezoekers jonger dan 16 jaar tenzij hiervoor toestemming is gegevens door een ouder of voogd. Het is voor ons echter niet mogelijk om de leeftijd van bezoekers te controleren. Indien u van mening bent dat wij zonder toestemming gegevens hebben verzameld van een minderjarige kunt u ons dat telefonisch laten weten of via het contactformulier op onze website. Wij zullen desgevraagd deze informatie uit ons systeem verwijderen.

Waar we uw gegevens voor gebruiken
Wij gebruiken uw persoonsgegevens om:

Contact met u op te nemen indien u daarvoor een verzoek heeft ingediend via ons contactformulier.
U nieuwsbrieven te sturen indien u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief.
Het algemene bezoekersgedrag op onze website te analyseren met het doel uw gebruikerservaring te verbeteren.
Bewaren van gegevens
GAP Academy bewaart uw gegevens niet langer dan strikt noodzakelijk. De algemene bewaartermijn voor gegevens die via onze website binnenkomen is uiterlijk 30 dagen.

Delen van gegevens
Wij delen uw gegevens alleen met derden wanneer u hiervoor uitdrukkelijk toestemming heeft gegeven of indien dit ons gevraagd wordt om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Gegevens inzien
U heeft het recht om uw persoonsgegevens op te vragen ter inzage en/of ons te verzoeken uw gegevens te corrigeren of te verwijderen. U kunt hiervoor een verzoek insturen via ons contactformulier of schriftelijk, dan wel via email. Zie hiervoor onze gegevens vermeld op de contactpagina. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Gelieve in deze kopie uw pasfoto en burgerservicenummer (BSN) zwart te maken ter bescherming van uw privacy. Wij zullen zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiliging
GAP Academy neemt de beveiliging van uw gegevens hoog op en neemt daarom passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik verzoeken wij u telefonisch, via email of via ons contactformulier contact met ons op te nemen.

*

Onze adresgegevens

Locatie Stadskanaal
Electronicaweg 1
9503 GA Stadskanaal
Tel: 0599 – 82 04 38
E-mail: info@gapacademy.nl

Locatie Drachten
Ampérelaan 2
9207 AM Drachten
Tel: 0599 – 82 04 38
E-mail: info@gapacademy.nl

Contactgegevens

Locatie Stadskanaal
Electronicaweg 1
9503 GA Stadskanaal

Locatie Drachten
Ampérelaan 2
9207 AM Drachten

Email: info@gapacademy.nl
Telefoon: 0599 82 04 38
KvK: 69258260

© 2021 GAP Academy. Alle rechten voorbehouden.