Opleiden voor duurzame inzetbaarheid

Talent in beeld

De GAP Academy heeft langdurige expertise op het gebied van selecteren, opleiden en beoordelen van kandidaten voor beroepen in de techniek. Hiervoor is een methode ontwikkeld die bestaat uit een techniektest, praktijkassessment en training on the job. 

Wilt u uw bedrijf profileren als een kwalitatieve vakopleiding, waarbij de theorie aansluit bij de praktijk? De GAP Academy kan uw bedrijf ondersteunen bij het organiseren van een eigen bedrijfsopleiding en het regelen van de infrastructuur.

Instroom van nieuw personeel

Om een mismatch te voorkomen, is selectie van medewerkers aan de voorkant essentieel. Helaas blijkt een selectie op basis van de juiste diploma’s, nodige ervaring, goede referenties en degelijke indruk tijdens het interview niet altijd toereikend. Daardoor blijven bij indiensttreding goede prestaties uit. 

Een eigen bedrijfsschool biedt ondersteuning bij de selectie en ontwikkeling  van gekwalificeerd personeel. Hiervoor worden de volgende instrumenten ingezet:

  • Functieprofieltest
  • Praktijkassessment
  • Training on the job (basisvaardigheden)/On boarding
  • Opleiding gekwalificeerd medewerker voor kritische processen
Praktijkgerichte opleiding bij GAP Academy

Aansluiting bij de praktijk

Training en opleiding is voor een organisatie van essentieel belang om up-to-date te blijven en om nu en in de toekomst te kunnen functioneren. Een opleiding heeft echter pas effect als deze aansluit bij de medewerker en zijn werkzaamheden.

Een bedrijfsschool stelt daarom niet de opleiding, maar de medewerker en zijn werk centraal. Geen algemene opleiding waarbij de medewerker zelf de transfer moet zien te maken, maar een continue koppeling met de dagelijkse werkpraktijk, waarbij vakmanschap een belangrijk speerpunt is.

In uw eigen bedrijfsschool sluit de opleiding aan bij de medewerker

Stap voor stap naar een praktijkgericht resultaat

Uw eigen bedrijfsschool

GAP Academy kan uw bedrijf ondersteunen in het organiseren en invullen van een eigen bedrijfsopleiding. Door het inzetten van de functieprofieltest en het praktijkassessment zal de selectie effectief verlopen. Hiervoor verzorgen wij graag de infrastructuur. 

De tijd van één opleiding en een leven lang aan het werk is al lang voorbij. Binnen bedrijven vinden steeds meer specialisaties plaats en er ontstaan combinaties van functies. Uw bedrijfscertificaat maakt de expertise inzichtelijk, wat van meerwaarde is op ieders CV.  

Meer weten over wat de GAP Academy voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

GAP Academy streeft naar duurzame inzetbaarheid op de arbeidsmarkt
Contactgegevens

Locatie Stadskanaal
Electronicaweg 1
9503 GA Stadskanaal

Locatie Drachten
Ampérelaan 2
9207 AM Drachten

Email: info@gapacademy.nl
Telefoon: 0599 82 04 38
KvK: 69258260

© 2022 GAP Academy. Alle rechten voorbehouden.